Kerho lapsille

Aika: 23.5.2019 klo 17:00 - 18:00
Paikka: Kauppakatu 45

Hei nuoren lapsen vanhempi!

Olemme viimeisen vuoden fysioterapiaopiskelijat Joonas ja Taru Savonia Ammattikorkeakoulusta. Teemme opinnäytetyömme yhteistyössä Kuopion Perheentalon kanssa ja tarkoituksemme on järjestää lapsille motorisen kehityksen tukemiseksi toimintatuokioita Kuopion Perheentalon tiloissa. Toimintatuokioiden tavoite on auttaa ja tukea lapsen motorista kehitystä erilaisten fysioterapeuttisten harjoitteiden avulla. Toimintatuokiot ovat noin tunnin pituisia, joiden aikana ohjaamme lapsille leikin kautta erilaisia harjoituksia normaalin kehityksen tukemiseksi.

Järjestämme toimintatuokiot Kuopion Perheentalon tiloissa

torstaina 23.5 klo 17.00,

keskiviikkona 29.5 klo 16.00,

torstaina 6.6 klo 14.00

torstaina 13.6 klo 14.00.

Toimintatuokioihin osallistuminen on maksutonta.

 

 

Lopullisena tuotoksena valmistamme toimintatuokioiden pohjalta Kuopion Perheentalolle 3-6-vuotiaiden lasten motorisen oppimisen tueksi toimintatuokio-oppaan, jota ohjaajat voivat käyttää apuna motorisen kehityksen tukemisessa. Halutessaan opas on myös mahdollista toimittaa halukkaille vanhemmille.

 

Jos lapsesi on 3-6-vuotias ja kiinnostuksesi heräsi projektiamme kohtaan ja haluat ilmoittautua mukaan, olethan yhteydessä Kuopion Perheentalon ohjaajiin tai lisätietoa kaivatessa sähköpostitse osoitteeseen Joonas.Niemi@edu.savonia.fi tai Taru.Kautto@edu.savonia.fi .

Lisää tietoa lapsen motoristen taitojen vahvistamisesta voit lukea osoitteesta: https://neuvokasperhe.fi/liikunta/lapsen-motoristen-taitojen-vahvistaminen

 

Ystävällisin terveisin Joonas ja Taru