Kerho lapsille


Aika: 13.6.2019 klo 13:00 - 14:00
Paikka: Kauppakatu 45

Hei nuoren lapsen vanhempi!

Kaksi viimeisen vuoden fysioterapiaopiskelijat Joonas ja Taru Savonia Ammattikorkeakoulusta tekee opinnäytetyön yhteistyössä Kuopion Perheentalon kanssa!

 

 

 

"Tarkoituksemme on järjestää lapsille motorisen kehityksen tukemiseksi toimintatuokioita Kuopion Perheentalon tiloissa. Toimintatuokioiden tavoite on auttaa ja tukea lapsen motorista kehitystä erilaisten fysioterapeuttisten harjoitteiden avulla. Toimintatuokiot ovat noin tunnin pituisia, joiden aikana ohjaamme lapsille leikin kautta erilaisia harjoituksia normaalin kehityksen tukemiseksi.

 

Toimintatuokioihin osallistuminen on maksutonta!

 

Lopullisena tuotoksena valmistamme toimintatuokioiden pohjalta Kuopion Perheentalolle 3-6-vuotiaiden lasten motorisen oppimisen tueksi toimintatuokio-oppaan, jota ohjaajat voivat käyttää apuna motorisen kehityksen tukemisessa. Halutessaan opas on myös mahdollista toimittaa halukkaille vanhemmille.

 

Jos lapsesi on 3-6-vuotias ja kiinnostuksesi heräsi projektiamme kohtaan ja haluat ilmoittautua mukaan, olethan yhteydessä Kuopion Perheentalon ohjaajiin tai lisätietoa kaivatessa sähköpostitse osoitteeseen Joonas.Niemi@edu.savonia.fi tai Taru.Kautto@edu.savonia.fi .

 

Lisää tietoa lapsen motoristen taitojen vahvistamisesta voit lukea osoitteesta: https://neuvokasperhe.fi/liikunta/lapsen-motoristen-taitojen-vahvistaminen