ePerheentalo

 

 

 

Perheentalotoimintaa on myös verkossa. Verkossa voit tutustua toisiin vanhempiin ja olla yhteydessä Perheentalojen työntekijöiden kanssa kotoa käsin. Verkossa saat myös tietoa erilaisista lapsiperheitä koskevista asioista ja voit kysyä perheiden kanssa työskenteleviltä ammattilaisilta sinua mietityttävistä perhe-elämän asioista.

 

 

PERHEENÄ SUOMESSA

(Entinen Puhutaan suomea -ryhmä)

 

Haluatko tulla tapaamaan muita vanhempia ja keskustella lapsiperheiden asioista yhdessä suomeksi?

 

Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin 1.9.-24.11.2021 klo 14-15.

Huomio! Tapaamisia ei ole viikolla 42.

 

MUKAAN PÄÄSET TÄSTÄ: LINKKI

TÄÄLLÄ OHJEET LIITTYMISEEN: VIDEO

 

Perheenä Suomessa -ryhmä on sosiaalialan ammattilaisten ohjaamaa kotoutumista tukevaa verkkotoimintaa. Toiminta on suunnattu Suomeen muualta muuttaneiden perheiden vanhemmille. Ryhmässä keskustellaan suomeksi erilaisista lapsiperheitä koskettavista aiheista. Tarkempaa tietoa ryhmästä löydät eri kielillä alempaa.

 

info Suomi

info Arabia

info Kurmandzi

info Somali

info Venäjä

 

Haluatko muistutusviestin ennen tapaamista?

Pyydä muistutusviesti Perheentalon Janikalta: 0505992598

 

Ilmoittautuessasi mukaan toimintaan hyväksyt, että tietojasi kerätään ja käsitellään tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla. Tietosuojaselosteen voit lukea täältä: TIETOSUOJASELOSTE

 

 

 

VANHEMPIEN KOHTAAMISPAIKKA VERKOSSA

 

Avoinna torstaisin 2.9.-25.11.2021 klo 13-14.

Huomio! Tapaamisia ei ole viikolla 42.

 

Kohtaamispaikka on avointa toimintaa kaikille vanhemmille, jotka kokevat tarvetta kohdata muita vanhempia etäyhteyksien avulla. Paikalla on myös Perheentalojen työntekijöitä sekä vierailevia asiantuntijoita keskustelemassa erilaisista lapsiperheitä koskettavista aiheista. Kohtaamispaikassa voit jakaa itsellesi ajankohtaisia asioita, saada niihin liittyviä vinkkejä ja kokemuksia sekä tietoa niin muilta kohtaamispaikan osallistujilta kuin työntekijöiltä. Kohtaamispaikkaan tullaksesi sinulla ei tarvitse olla mitään erityistä asiaa, josta haluat puhua: voit tulla myös vain oleskelemaan ja tutustumaan muihin osallistujiin. Kohtaamispaikka on Whereby –nimisessä palvelussa, joka ei vaadi esimerkiksi erillistä rekisteröitymistä tai sovelluksen asentamista. Voit osallistua itsellesi sopivaan aikaan aukiolojen puitteissa, käyttää valitsemaasi laitetta sekä olla muihin yhteydessä joko videoyhteydellä tai kirjoittaen.

 

Haluamme, että kohtaamispaikassa oleminen on kaikille mukavaa ja turvallista.

Tutustuthan siis huolella seuraaviin asioihin, ennen kohtaamispaikkaan astumista: 

  1. Tulemalla kohtaamispaikkaan hyväksyt Wherebyn asettamat käyttöehdot  
  2. Liity huoneeseen etunimelläsi tai nimimerkillä, palvelun toimivuus vaatii mikrofonin ja kameran käyttöoikeuksien antamista sekä selaimellesi että Wherebylle.
  3. Painaessasi ”knock” palvelu ottaa kasvoistasi kuvan, joka näkyy hetkellisesti huoneessa oleville työtekijöille, jotka laskevat sinut sisään huoneeseen. 
  4. Toivomme, että jokainen avaisi kameran ainakin hetkeksi huoneeseen liittyessään. 
  5. Toisen henkilökohtaisista asioista ei saa puhua huoneen ulkopuolella. 

 

Jos sinua ei lasketa sisään huoneeseen

  • Varmista, että olet toiminut edellä olevien ohjeiden mukaisesti. 

  • Kerrallaan huoneeseen mahtuu 12 henkilöä, joten huone voi olla täynnä. Voit kokeilla liittyä uudelleen hetken päästä. 

 

ASTU SISÄÄN KOHTAAMISPAIKKAAN TÄSTÄ

 

AAMUKAHVIT JA ASIAA -ETÄLÄHETYKSET


Keskiviikkoisin klo 10:00-11:15

Huomio! Lähetystä ei ole viikolla 42.

 

Kiinnostaako sinua perhearkeen liittyvä asiantuntijatieto?

 

Joensuun Perheentalolla järjestettäviä Aamukahvit ja asiaa -tilaisuuksia voi seurata myös etäyhteydellä Pelastakaa Lasten YouTube -kanavalla Tilaisuuksissa eri asiantuntijat kertovat teemoista liittyen lapsiperheiden arkeen. Seuraajilla on mahdollisuus esittää asiantuntijoille kysymyksiä lähetyksen aikana. Tarkemmin tulevista etälähetysten aiheista voit lukea oheisesta aikataulusta. Osa etälähetyksistä on katsottavissa jälkikäteen myös tallenteelta: tarkista ajankohtaiset tiedot Perheentalon somesta.

 

 

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA PERHE-ELÄMÄSTÄ 

 

Kysymyksiä ja vastauksia perhe-elämästä on sarja perheitä mietityttäviä perhe-elämää koskevia kysymyksiä ja vastausvideoita. Vanhemmat voivat lähettää kysymyksiä anonyymisti Pelastakaa Lasten työntekijöille. Vastausvideoita tekevät perheiden parissa työskentelevät eri tahojen ammattilaiset. Kysymykset ja niitä koskevat vastausvideot julkaistaan Pelastakaa Lasten Youtube-kanavalla. 

 

 

Tästä linkistä pääset katsomaan vastausvideomme:

https://bit.ly/vastausvideo 

 

Tämän linkin kautta voit lähettää oman perhe-elämää koskevan kysymyksesi: 

https://bit.ly/lähetäkysymys

 

 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.