Hyppää sisältöön
Jalkautuva Perheentalotyö

Kohtaamisia lasten ja perheiden kanssa talon ulkopuolella

Kuopion Perheentalo jalkautuu vuoden 2022 aikana kahteen paikkaan: Kauppakeskus Matkuksen Mielitilaan sekä Maaningalle!   Jalkautuvalla työllä Perheentalon toimintaa viedään lasten ja perheiden luonnollisiin matalan kynnyksen toimintaympäristöihin. Jalkautuvan työn tarkoituksena on palvella monimuotoisten perheiden tarpeita. Jalkautuvalla työllä pystymme tarjoamaan useammalle perheelle yhtäläiset mahdollisuudet osallistua Perheentalon toimintaan.
Kauppakeskus Matkus Mielitila

Matkuksen mielitila

Matkuksen Mielitila on Kauppakeskus Matkukseen 2021 perustettu tila, johon kaikki ovat tervetulleita. Toiminta on maksutonta, eikä sinne tarvitse ilmoittautua etukäteen. Avoin leikkitoiminnan lisäksi kohtaamispaikassa on vaihtuvaa tekemistä lapsille.

Perheentalo jalkautuu Mielitilaan kaksi kertaa viikossa vuoden 2022 ajan:

Ti klo 10-15

Pe klo 10-15

Kaikkien Perheiden illat Maaningalla

Kaikkien Perheiden illat Maaningalla

Komppis on nuorisotila Maaningalla. Se sijaitsee Maaninkajärven koulun takana osoitteessa Maaningantie 49. Vuoden aikana teemme myös retkiä Maaninkalaisiin paikkoihin.

 

Komppiksella järjestetään kuukausittain Kaikkien Perheiden Illat Maaningalla-tapahtuma. Illoissa on avoimen kohtaamisen lisäksi vaihtuvaa ohjelmaa.

Iltoja järjestää Perheentalon kanssa Kuopion kaupungin nuorisotyö, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Maaningan paikallisyhdistys, Maaningan Martat ry sekä Kallaveden seurakunta. Maaninkalaiset yrittäjät ovat tukeneet iltoja muunmuassa tarjoamalla iltapala tarvikkeita.